Weekend + Vinder af Giveaway! ♥

Få Længere Vipper ♥

product-image2

Jeg tænkte jeg hellere måtte tippe jer om et lille produkt, her op til sommer er vi nok mange piger der gerne vil være makeuppen foruden, og har man ligesom jeg ikke så kraftige bryn kan man bruge en serum dertil, meeeen, det kan man jo også til vipperne!
jeg har fået en fin serum tilsendt, som jeg ser frem til at se (forhåbentlige resultater) af! Serummet hedder T-more Eyelash Serum, Serummet er noget flydende, så en god ting er at fjerner noget af produktet fra penslen før det påføres øjenlåget, så undgår man at produktet glider ned i øjet. Produktet påføres fuldstændig som man ville påføre en flydende eyeliner, altså langs det nederste stykke på øjenlåget, det anbefales at man påføre det efter makeuppen er fjernet inden sengetid, for så kan det nemlig virke hele natten! :-)

Når man opnår det ønskede resultat, kan man jo farve vipperne med bryn&vippe farve for at opnå et endnu smukkere og naturligt look! kan blandt andet købes på Langevipper.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend + Vinder af Giveaway! ♥