Nails of the day ♥

Goodiebox | April 2014

1

Sommer stænger og fine fødder – er denne måneds tema og selv uden denne sigende overskrift havde jeg nok regnet dette ud! For denne måneds box er et ultimativt ‘must have’ kit til tørre ben og fødder. Nåå, lad os komme igang!

3

The Body Shop Spa Fit Intensive Toning Concentrate Jeg kan personligt ikke få hænderne ned over beskrivelsen af dette produkt – Ikke nok med at den dufter himmelsk + har den lækreste konsistens og farve så lover den et mere ‘fit’ udseende af benene, hvordan dette foregår aner jeg ikke men udfra en kort google søgning af produktet kan jeg læse mig frem til, at rigtigt mange er meget glade for produktet. produktets udseende er forøvrigt så fint at det måtte have et billede for sig også! produktet skal påføres ens problem områder i cirkulære bevægelser til absorberet cirka. 3 gange om ugen for effekt. et tip er at man påføre det inden evt. fysisk aktivitet da blodcirkulationen medhjælper en til en bedre effekt af produktet.

Eucerin Shower Oil Dette produkt er et 2|1 produkt kan man vidst godt sige, det er en lækker badeolie som fugter huden og er helt paraben/parfume fri – tilmed kan den anvendes ligegyldig hudtype. Udover at være en fremragende fugtgiver ”ja jeg er altså ret så glad for dette produkt!” så kan man også bruge det istedet for en parfume-rig barberskum, når man påfører den fugtig/våd hud skummer den nemlig op og går ikke ind og påvirker nogen hårsække negativt med en masse parfume og andet stads (jubiii)

Aotekets Hælcreme Jeg må indrømme jeg endnu ikke har indviet dette produkt – da jeg ikke har haft behov for det, jeg har altid haft lidt babyfødder, så den må komme frem når mine fødder bliver sommertrætte og trænger til en omgang fugt. evt. kan man jo bruge den efter fysisk aktivitet eller som en ‘maske’ for fødderne natten over.

2

Matas Fodbadesalt Uden Parfume det egentligt meget skægt dette produkt, jeg cyklede ligegodt 10 km for at hente min Goodiebox denne måned, den del af det, er så mindre fedt MEN, jeg havde bare så meget lyst til et fodbad da jeg så denne i boxen efter jeg var kommet hjem. Jeg gik straks igang med at varme vand og blev lidt overrasket over at Badesalten kom i den SØDESTE form, nemlig som en lille bitte fod, og så bruser den op som en brusetablet når man putter den i vandet og opløses helt efter nogen minutter. Jeg kan super godt lide produktet, dog vil jeg sige at det er en halv dyr løsning, hvis hver tablet vil komme til at koste de 5 kr som er vejl. pris ifølge boxen.

Matas Fodsalve Uden Parfume dette produkt har både jeg, og de skønne mennesker bag Goodiebox måtte sande var lidt af et flop denne måned. Størstedelen os abonnenter har nemlig fået det i en lettere vandet og flydende form – og det har slet ikke været meningen! Goodiebox har kontaktet matax vdr. det defekte produkt og jeg tror vidst nok det endte ud i at man fra matas side trækker produktet tilbage fra markedet/ændre formularen. – Det kommer dog ikke til at gå ud over hverken du eller jeg, da de har lovet en lille ting ekstra i næste måneds box.

Compeed Vabel Plaster jeg tror de fleste af os piger kender til vabelplastrene fra Compeed, de har ihvertfald reddet mine stilet fødder en gang eller to efter en lang dag i høje hæle, især for mig, som ikke går særlig tit i disse sko max 2 gange årligt! – så er de et favorit produkt. Jeg tænker at disse to plastre ryger direkte i min pung, da jeg så har dem på mig til evt. ulykker, haha. Jeg er fan af disse plastre og de er klart mine favoritter indenfor denne kategori.

4Hey girls! unfortunately I decided that these post are for Danish readers only, I recieved a bunch of request from international readers asking me a translation of Goodiebox’s website so they could purchase – I know that at this time Goodiebox is a subscription for Danish residents only. I therefore decided that these posts will be in Danish in the future. Ofc you are all welcome to ask any questions you have regarding the products of the box or whatever comes to your mind.

 Bliv medlem ved at trykke her

Follow me on Bloglovin!

4

  • Fedt, fedt.. MIne ben og fødder kunne vist også godt bruge lidt forkælelse!
    Hopeless✈Wanderer

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Så må du lave dig et lækkert fodbad el. andet godt..!
      – Der er intet bedre end at modtage en box hvor det hele til kategorien ligesom følger med ♥ ♥
      knus

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sådan en lækker box, jeg er virkelig glad for min! :-)
    Og fedt at du er begyndt at skrive på dansk igen – dét sætter jeg pris på! Rigtig god solskinslørdag til dig! :-)

    // Natacha
    http://www.natachasverden.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja!! jeg er også SÅ begejstret! :-D og det fede er, når man ligesom kan gå all in, fordi man har ALT man skal bruge! :-)
      Det er jeg glad for du gør! -ved at du ikke er den eneste der havde det lidt svært ved det, og min stats viste efterhånden at flere danskere besøgte end udenlandske, så nu er alle glade!
      knus

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails of the day ♥