Bolig Drømme ♥ ♥

Lingérie ♥

2 Jeg har endelig fået købt mig nogle nye bh’er, og når jeg skriver endelig, så mener jeg endelig! Jeg har for det første aldrig ejer en ordentligt bh, og altid købt de billige i H&M med en dårlig pasform, jeg tror faktisk det er 2 år siden jeg sidst har købt bh’er, så hvor har det været tiltrængt, jeg lovede endda min mor at smide mine gamle ud, hvis hun købte mig nogle nye, wehu! So I did! Jeg var så heldig at min mor købte mig den sorte bikini top og 2 af bh’erne, så skønt og tiltrængt at blive forkælet af Mami ♥3Det blev blandt andet til denne smukke bikini top med indlæg, jeg tror dog at jeg hægter perlesnoren af, da det ikke giver de pæneste tan lines i verden! .. Det har taget mig besøg i seks forskellige undertøjs forretning + h&m at finde den perfekte bikini overdel, for mig var det vigtigt at have noget fylde i, for at udligne over/underkrop – for at skabe et mere symetrisk look! undertøjJeg kom i alt hjem med 4 bh’er, den ene er dog taget i brug, så den er ikke af billedet! Hunkemöller havde 2 for 150 kr, af deres bh’er, så det er bestemt pengene værd!

 

2

  • Åh ja, det gør en verden til forskel at komme i noget der er ordentligt. Men de går desværre også hurtigt til, sådan nogle, hvis man skal have ordentlig støtte fra dem. De holder vist kun 6-9 måndeder (after anbefaling) alt efter hvor mange man har at rotere mellem selvfølgelig. Jeg kan i hvert fald mærke hvordan mine hurtigt mister elastikken, og det selvom de kommer fra en “ordentlig” forretning ^^”

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det var ikke længe! :-o hm, men de var vildt billige! – og tror hvis jeg er heldig at de kan strække lidt længere, haha. de er ihvertfald noget bedre kvalitet end dem jeg har fra h&m. Men elastikken bliver generelt hurtig slap synes jeg!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig Drømme ♥ ♥